Вложка 2 1/4 цол дванадесетостенна - 1
  • Вложка 2 1/4 цол дванадесетостенна - 1
  • Вложка 2 1/4 цол дванадесетостенна - 2
  • Вложка 2 1/4 цол дванадесетостенна - 3

Вложка 2 1/4 цолa дванадесетостенна

42,00 лв.
С вкл. данък

Вложка 57,15мм за гайките на задните главини на Форд Транзит (Английска сглобка).

Количество

5692.1.4