Вложка 65мм  дванадесетостенна
  • Вложка 65мм  дванадесетостенна
  • Вложка 65мм. дванадесетостенна 3/4" - 2
  • Вложка 3/4" дванадесетостенна 65мм.

Вложка 65мм. дванадесетостенна 3/4"

48,00 лв.
С вкл. данък

Вложка за гайките на задните главини на Форд Транзит, Ивеко и диференциали на камиони Ман.

Количество

Вложка за гайките на задните главини на Форд Транзит, Ивеко и диференциали на камиони Ман.

56965