Вложка 65мм  дванадесетостенна
  • Вложка 65мм  дванадесетостенна
  • Вложка 65мм. дванадесетостенна 3/4" - 2
  • Вложка 3/4" дванадесетостенна 65мм.

Вложка 65мм дванадесетостенна 3/4

48,00 лв.
С вкл. данък

Вложка за гайките на задните главини на Форд Транзит, Ивеко и диференциали на камиони Ман

Вложка 65мм дванадесетостенна 3/4 FORCE 56965

Количество

Вложка за гайките на задните главини на Форд Транзит, Ивеко и диференциали на камиони Ман.

56965